DA

kies uw taal : Fr

Onze traiteur sugessties:

Traiteur CANNELLE                                            

 Duurzame voeding met respect voor milieu-, ethische en gezondheidsvereisten. "Cinnamon" is een initiatief van de sociale economie dat zich inzet voor de professionele integratie van volwassenen gedurende meer dan 10 jaar.

02/250.35.66 - traiteur@cannelle.be

www.cannelle.be

ARTFOOD

Om een kwalitatieve en inventieve keuken te garanderen, werken we uitsluitend in overeenstemming met de seizoenen en met een minimum van 20% biologische producten.

Contact: Pauline Van Rijckevorsel
02/732.33.85 - info@artfood.be 
www.artfood.be 

Traiteur GRIMOD      

Beroep doen op de traiteur Grimod is uzelf verzekeren van een aandachtig luisteraar naar uw wensen, een hoogwaardige gastronomische knowhow, een team van ervaren professionals.(U ontvangt zeer snel een gepersonaliseerde aanbieding)

Contact: Pierre Versteegh
Route de Genval, 9 1380 Ohain 

02/633 37 75 - grimod.traiteur@skynet.be
www.grimod.com 

La côte de Beaune

Hun motivatie is de kwaliteit die wordt weerspiegeld in al hun voorbereidingen. Ze vergeten niet dat we met de ogen eten, wat hen ertoe brengt de presentatie van hun gerechten te verzorgen. (Het is mogelijk om ter plaatsen te proeven in hun horecawinkel aan de Vivier d'Oie in Ukkel)


Chaussée de Waterloo, 1228 - 1180 Bruxelles 
02/375 41 61 - lacotedebeaune@skynet.be
www.lacotedebeaune.be

Traiteur DUCHATEAU 

Heel frlexibel, beschikbaar en met kwaliteit aan attractieve prijzen

Fond St Landry, 5 - 1120 Bruxelles

Contact : M. Sébastien Duchateau
02/262.21.68 - restoduc@skynet.be
www.traiteur-duchateau.be/

 

 Traiteur SERFATY

(Traiteur casher)
Contact : M. Marco Serfaty
0475/30 18 36 - marcoserfaty@yahoo.fr - Facebook : Serfaty Catering

Traiteur Eating Point   (Voor minimum 40 personen)

Een origineel concept in de vorm van een toonbank en statafels (verschillende menukeuzen) die het delen en de gesprekken vergemakkelijken.

Mogelijkheid voor lunch-box voor minimum 50 personen

Contact : M. Henri Moncheur
0494/99 92 92 - henri@eatingpoint.be - http://www.eatingpoint.be/